INTESA SANPAOLO este cel mai mare grup bancar din Italia cu 10.8 milioane de clienti si capitalizare de 21 miliarde de Euro, prezent si in Europa de Est si Africa prin 1700 de sucursale in 12 tari.
| www.group.intesasanpaolo.com
AIRBUS HELICOPTERS ROMANIA parte a grupului EADS, este o firma mixta creata in 2002 intre firma romaneasca producatoare de elicoptere IAR si Eurocopter, liderul mondial in industria producatoare de elicoptere, avand ca activitate comercializarea, revizia, reparatiile si modernizarea elicopterelor pentru operatorii civili, militari si parapublici din Romania, Europa de Est si din alte tari.
| www.airbushelicopters.ro
IMSAT CUADRIPOL este una dintre principalele companii din Romania care are ca obiect de activitate lucrari de montaj, punere în functiune, service pentru: instalatii electrice de joasa si medie tensiune ; instalatii de automatizare; instalatii de comunicatii si interfonie; retele voce-date; instalatii de detectie si avertizare efractii si incendii, control acces si interfonie; instalatii termice, de ventilatie, climatizare, sanitare si hidrotehnice; instalatii tehnologice
| www.cuadripol.ro
BIBAS Group Brasov propune soluţii la cheie – consultanţă, proiectare (concept, arhitectură, design), furnizare de produse, de echipamente profesionale şi de mobilier – pentru orice tip de locaţie din domeniul HORECA. Prin oferte integrate ofera servicii complete pentru specialităţile de cafea italiană, de îngheţată artizanală italiană şi de produse de cofetărie tipic italieneşti. Grupul de firme asigură consultanţă, traininguri de specialitate, implementare de concepte şi service specializat pentru echipamentele furnizate. Dincolo de varietatea ofertei, avantajul competiţional al BIBAS Group constă şi în reprezentanţa unor mărci cunoscute şi consolidate pe piaţa mondială – Segafredo, ISA, MEC3, Giorik, La San Marco, Winterhalter, ICETEAM 1927, Rist, BF, Pedrali.
| www.bibas.ro
ALTALINGUA furnizează servicii specializate de traducere şi localizare pentru industriile auto şi maşini unelte.
| www.alta-lingua.com
BRASOV BUSINESS PARK este o investitie a companiei imobiliare belgiene Vlerick Vastgoed fiind singurul complex multifunctional de afaceri din Brasov la standarde europene.
| www.brasovbusinesspark.com
CUBO DESIGN raspunde celor mai exigente cerinte ale pietei in ceea ce priveste conceptul “high class design” al interioarelor si amenajarilor de spatii private si comerciale, oferind solutii profesioniste prin produsele comercializate si serviciile de incredere, la standarde inalte si in conformitate cu reglementarile U.E. Proiectul companiei se doreste a fi unul de mare impact in mediul virtual, prin diversitate si complexitate, prezentandu-va unul dintre cele mai mari si complete showroom-uri si shop-uri online din Romania. CUBOdesign.ro vine in sprijinul clientilor cu o gama variata de servicii de amenajari interioare, design si arhitectura pentru proiecte private, rezidentiale si comerciale, avand o experienta bogata in acest domeniu.
| www.cubodesign.ro
EMTECH este furnizor si partener furnizand piese prelucrate mecanic CNC de inalta tehnologie si subansamble pentru clienti industriali intrernationali care concep si produc utilaje profesionale si echipamente pentru industria alimentara, farmaceutica, litografica, electronica si aerospatiala. Unul dintre factorii cheie ai succesului organizatiei il reprezinta intelegerea si satisfacerea cerintelor curente si a nevoilor viitoare ale clientilor si a altor parti interesate. Misiunea lor este sa fie, pentru fiecare dintre clientiilor, un furnizor de nivel ”A” in conformitate cu criteriile de evaluare ale furnizorilor definite de acestia.
| www.emtech.com.ro
TOTAL ELECTRIC este unul din principalii distribuitori regionali de materiale electrice ale unor marci de prestigiu ca: SCHNEIDER ELECTRIC, ELDON, PHILIPS, KOPP GERMANY, ALLEN BRADLEY, ALMALUX LIGHTING, FISCHER, ELBA, MODULUX si multi altii.
| www.total-electric.ro
HIDRAULICA este specializata in comercializare si reparatii de instalatii hidraulice sau pneumatice mobile sau industriale; productia si distributia de furtunuri si garnituri de presiune sau industriale; comercializarea si reparatiile de cilindri si echipamente hidraulice si pneumatice.
| www.hidraulica.ro
HERBAGETICA produce cu mare pasiune și sârguință remedii naturale autentice, organice, inovative, bazate pe extracte de plante. Compania detine o fabrică modernă in judetul Brasov, ce corespunde în totalitate standardelor europene, de cea mai înaltă calitate. Calitatea superioară a produselor Herbagetica se bazează pe utilizarea extractelor, a extractelor standardizate precum și pe sursele de proveniență ale acestora.
| www.herbagetica.ro
RECOBOL activeaza pe piața materialelor de construcții din anul 1991, fiind unul dintre cei mai vechi comercianți în domeniu, din zona Brașov. De asemenea, firma ofera si servicii de comercializare, vulcanizare si reparatii anvelope, echilibrare roti, montare cauciucuri, montare jante, presiune cu aer-azot, toate acestea in ateleiere dotate cu utilaje performante de ultima generatie si locatii monitorizate cu camere de supraveghere.
| www.recobol.ro
MITUTOYO este lider mondial în producția de echipamente de măsurare de precizie, oferind o gamă largă de produse din micrometre, șublere și indicatoare cu ecran, până la testere de duritate, sisteme de măsurare de vedere și de coordonare 3D, cu birouri de vânzări în mai mult de 40 de țări, susținute de servicii aftersales în mai mult de 100. O soluție completă - Mitutoyo reprezintă nu numai un furnizor de vârf de produse de măsurare, ci unul care oferă, de asemenea, suport garantat pentru durata de viață a echipamentului de măsurare a calității, susținut de servicii complete.
| www.mitutoyo.ro
Magazinul de articole de pescuit SIPCARP Sacele, unul din cele mai mari din tara, este situat pe drumul DN1A in mun. Sacele, pe soseaua principala la aproximativ 2 km de intersectia DN1 valea Prahovei, Brasov, Sacele. Domeniul de activitate este vanzarea de articole, produse, nade, momeli pentru pescuit, in special pentru pesti de apa dulce. Firma o ofera clientilor si o gama larga de produse pentru camping. Cei 20 de ani de competitii interne si internationale, trofeele castigate, experienta acumulata stau la baza produselor marca SipCarp, care sunt pregatite special pentru pescuitul pestilor pasnici.
| www.sipcarp.ro
DART PROIECT este o companie consacrata pe piata proiectarii de arhitectura, urbanism si ingineria constructiilor din Brasov. Dart Proiect este cunoscuta si la nivel national, datorita numeroaselor lucrari realizate in alte regiuni ale tarii, precum si datorita colaborarilor cu diverse firme cu acelasi profil, sau din domenii conexe. Dispune de un sediu modern, spatios, situat intr-o cladire de birouri din centrul civic si de afaceri al Brasovului, de echipamente, tehnica si softuri de ultima generatie, si conditii de lucru exceptionale. Din anul 2005 este certificata ISO 9001, ISO 14001 si IQNet.
| www.dart-proiect.ro
SORIN MIHAI fondata in 1990, a fost creata, pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa prelucreze lemnul cu masini si tehnologii competitive de nivel european. De la infiiniare, firma a reprezentat, in mod exclusiv in Romania, cele mai mari firme germane si elvetiene producatoare de masini pentru prelucrarea lemnului.
| www.sorinmihai.ro
B2B DIGITAL este o companie specializata in comercializare de calculatoare, servere, echipamente de retea si software in zona Brasovului.
| www.b2bdigital.ro
AATEQ SRL este o companie belgiana specializata in fabricarea de piese si subansamble prin strunjire, frezare, rectificare si sudare pentru toate tipurile industriale.
| www.aateq.com
APT PRODUCTION SRL este o companie de transporturi fiind la ora actuala unul dintre cei mai importanti transportatori de marfuri pulverulente din Romania.
| www.aptgroup.ro
DANGER SRL infiintata in anul 1991, este specializata in operatiuni de producere, import si vanzari de echipament individual de lucru, protectie si interventie.
| www.danger.ro
COMPLEXUL TURISTIC PANICEL este amplasat pe DN 73 Brasov Bran la 2 Km de orasul Ranov si la 0,5 km de Drumul national, pe un drum de tara accesibil pe toata durata anului. Complexul dispune de trei lacuri - doua artificiale populate cu pastravi si unul natural populat cu crap si caras, astfel incat amatorii de pescuit se pot relaxa in aceasta ambianta mirifica. Pe unul din lacuri, exista o insula artificiala unde se pot organiza picnicuri, reuniuni intr-o atmosfera parca decupata din povesti. Cazare, restaurant, oportunităţi de recreere, nunti, cursuri, teambuilding-uri.
| www.panicel.ro
BOUTIQUE HOTEL EMIRE 4****, un hotel select care beneficiază de o plenitudine de servicii şi dotări de neegalat. Boutique Hotel Emire 4**** , un hotel select care beneficiază de o plenitudine de servicii şi dotări de neegalat. Situat la doar 3 km de Castelul Bran, intr-o zona absolut cu un peisaj deosebit, cu o vedere panoramică atat a Munţilor Bucegi cat si a Muntilor Piatra Craiului, Hotel Emire oferă acces facil la destinaţiile de neratat ale statiunii Bran. Boutique Hotel Emire 4* este un concept exclusivist, elegant, rafinat, gandit in ansamblu si fiecare detaliu este integrat, nimic nu a aparut la intamplare. Hotel Emire dispune de 5 tipuri de camera: Camere Matrimoniale Standard, Camere Deluxe de tip Baldachin, Camera Delux Colloniale, Suite Delux si Apartamente Deluxe, toate cu un design atragator cu intreg mobilierul din lemn masiv si spatiu de cazare generos.
| www.emire.ro
GELDBACH FITINGURI SI FLANSE SRL activeaza pe piata romaneasca din 2007 in domeniul aprovizionarii cu fitinguri si flanse din otel pentru sudura. Firma comercializeaza teuri, coturi, reductii concentrice, reductii excentrice, curbe, capace, flanse cu gat, flanse plate, flanse oarbe, flanse libere pentru adaptor de polietilena, garnituri. Grupul Geldbach (Wilhelm Geldbach Piping & Equimpment, Lindemann din Germania cat si M. Geldbach Shanxi din China) are 25 de depozite in toata Europa, in tari ca: Anglia, Spania, Franta, Olanda, Belgia, Austria, Cehia, Polonia ca si in Germania. Grupul isi desfasoara activitatea si in Statele Unite ale Americii si Canada.
| www.geldbach.ro
MULTIBASE GmbH is delivering innovative BI solutions for mid and large size companies primarily for the German speaking market but also worldwide. Their solutions range from data visualization to complex data warehouse and data analysis solutions using various technologies from the leading BI vendors like Microsoft, Informatica, Oracle, Tableau, QlikView.
| www.multibase.de
EVEREST ROPACK este o companie privata cu capital integral romanesc, care produce ambalaje de orice tip din carton ondulat. Incepand cu anul 1998 societatea a investit in mod continuu in utilaje moderne pentru tiparirea si confectionarea ambalajelor din carton ondulat. Producator de ambalaje din carton ondulat cu imprimare in 1-3 culori, ambalaje din carton ondulat, ambalaje din hartie si carton, cutii carton, ambalaje pentru biscuiti, portelanuri, pizza si multe altele.
| www.everest-ropack.ro
APEL ONE MED ofera o gama de servicii complexe asigurate de personal calificat (medici, asistenti, ambulantieri) cu pregatire in urgenta prespitaliceasca si competente in medicina de urgenta. Infrastructura este asigurata de doua ambulante de tip B1/B2 - pentru interventii de urgenta si transport medical asistat, cu echipaj format din medic, asistent si ambulantier, si o ambulanta de tip AMD - pentru consultatii cu medic la domiciliu. Ambulantele sunt dotate cu echipamente pentru interventii de urgenta si personalul este instruit pentru a interveni in situatii de urgenta. Cu echipamentele de care dispunem putem asigura cel mai inalt grad de confort si siguranta pentru pacient in timpul transportului.
| www.apelonemed.ro
ACF INDUSTRIE este o companie infiintata in anul 2001 ce activeaza in domeniul confectiilor metalice, prelucrarii mecanice si echipamentelor de ridicat si manipulat.
| www.acf.ro
MTM TECHNO GROUP este singurul carosier complet din Romania: importa, monteaza si asigura service-ul agregatelor frigorifice Konvekta, produce orice fel de termoizolatie pentru furgon si autosasie. KONVEKTA THERMO SYSTEMS reprezinta producatorul german de agregate frigorifice KONVEKTA cu o experienta de peste 50 de ani in intreaga lume, detinand un grup de firme care ofera solutii complete referitoare la carosari, agregate frigorifice si climatizari mijloace de transport.
| www.konvekta.ro
GABYTRANS SRL este o companie cu peste 20 de ani de experienta in transportul international si ofera servicii 7 zile pe saptamana, 365 zile pa an.
| www.gabytrans.com
A.MORELLI EXPORT IMPORT S.R.L Societatea isi desfasoara activitatea in domeniul turnarii sub presiune a aluminiului in Brasov. Inca de la inceput, obiectivul acesteia a fost acela de a oferi produse de calitate si servicii prompte clientilor, in sensul de rapiditate si punctualitate a livrarilor, elasticitate si disponibilitate. Servicii oferite: prelucrari mecanice & proiectare se executie matrice. Produse oferite: piese componente ale motoarelor electrice pentru aparate electrocasnice (masini de spalat si uscat rufe, cuptoare cu microunde) si ale motoarelor electrice industriale: carcase, flanse, capace, scuduri, ventilatoare, etc; piese destinate sectorului de iluminare: suporturi si inele pt. corpuri de iluminat de interior si exterior marca iGuzzini; suporti scaune si mese McDonald's; piese destinate instalatiilor de gaz - corpuri separatie, capac vizitare, etc.
Fluxul tehnologic porneste de la turnarea sub presiune a lingourilor de aluminiu, continua cu procesul de debavurare mecanica si/sau manuala, apoi are loc procesul de sablare (atunci cand este solicitat). Lantul productiv include si efectuarea de prelucrari asupra pieselor (gaurire, filetare, strunjire). Toate acestea sunt urmate de ambalare, depozitare, incarcare si livrare.

| www.morelli.ro
MECATES BRASOV SRL dispune de dotarea necesara si de personal tehnic de specialitate cu inalta calificare in vederea executarii produselor si serviciilor oferite. Societatea realizeaza orice tip de prototipuri, dispozitive speciale adaptate nevoilor de productie, cu aplicatii in toate ramurile industriei: a lemnului, industria constructoare de masini, electronica, textila, etc. Printre serviciile de prelucrari mecanice pe care le odfera compania, se numara: frezare; strunjire; rectificare; debitare; mortezare; gaurire, tarodare, filetare; prelucrare prin electroeroziune cu fir; prelucrare prin electroeroziune masiva; microsablare cu nisip/ margele de sticla; brunare la rece; tratamente termice si tratamente de suprafata.
| www.mecates.ro
YURTA Societatea infiintata in anul 1994, activeaza in domeniul producerii, ambalarii, importului si comercializarii de material saditor pomicol, horticol, viticol si partial dendrologic. Dispune de capacitate proprie de distributie la nivel national, fapt ce i-a permis sa deserveasca o gama larga de clienti, incepand cu persoane care planteaza in gradina proprie la nivel de hobby pana la cultivatori profesionisti.In judetul Brasov dispune de o retea de magazine proprii, cu profil agricol, retea menita sa deserveasca micii fermieri cu inputurile necesare activitati lor specifice, cum ar fi cultura mare a campului, zootehnie, amenajari de gradini si spatii verzi, amenajari de livezi si plantatii de arbusti fructiferi.
| www.yurta.ro
ARCHLAND ENGINEERIING este o companie canadiano-romana de arhitectură și inginerie de construcții cu mai mult de 25 de ani de experienta complexa. Compania are sediul in Brasov si externalizeaza serviciile pentru clienti din intreaga lume. Cele mai frecvente colaborari de afaceri includ proiecte pentru America de Nord, Europa de Vest și Orientul Mijlociu. Serviciul de baza este reporezentat de externalizarea proiectelor de constructii si industriale. De asemenea, aceasta livreaza proiecte de arhitectura, inginerie si constructii prin intermediul partenerilor specializati.
| www.arch-engineering.ws
STELLA PACK este unul dintre cei mai mari producatori de saci de gunoi si produse de curatat nechimice din Europa.
| www.stellapackromania.ro
CHANNEL SIGHT a stabilit procesul prin dezvoltarea tehnologiei “Cumparati acum!” care poate fi adaugata cu usurinta la orice continut digital (site web, video, anunturi, etc). Platforma CHANNELSIGHT ofera o crestere ridicata a vanzarilor online si a cotei de piata pentru branduri prin tehnologia care capteaza date valoroase privind performanta continutului/publicitatii permitand brandurilor sa optimizeze bugetele si sa se concentreze asupra a ceea ce functioneaza efectiv pentru a genera venituri.
| www.channelsight.ro
La Ceaun este un mic restaurant tradițional care servește în principal supe si tocane, pregătite proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente locale.
| www.laceaun.comAsociatia „Agentia pentru Managementul Energiei si Protectia Mediului Brasov” (ABMEE) este o agentie locala de management energetic, infiintată în anul 2003, prin programul SAVE II al Comisiei Europene, in parteneriat cu Municipiul Brasov. Principalele domenii de activitate sunt planificarea energetica urbana, dezvoltarea proiectelor europene pentru promovarea conceptelor inovative de dezvoltare durabila energetica, clima si mobilitate urbana dar si de informare, instruire, diseminare si campanii de constientizare in domeniul eficientei energetice, utilizarii surselor regenerabile de energie si al mobilitatii urbane.
| www.abmee.ro


Danina Star este o societate comerciala care ofera servicii integrate de consultanta, expertize, evaluare, cadastru, topografie, studii geotehnice, proiectare urbanism, arhitectura, rezistenta, instalatii, asistenta pe perioada executiei lucrarilor. Experienta de peste cincisprezece ani garanteaza o buna cunoastere a factorilor care influenteaza abordarea ideala a unei lucrari.
| www.daninastar.ro


SERRA SOFTWARE INTERNATIONAL SRL este o companie înfințată în 2011 fiind dedicată exclusiv implementăriilor platformei Soft1 ERP si are ca obiect de activitate principal implementarea soluţiilor de tip Enterprise Resource Planning (ERP) şi Business Intelligence (BI), care fac parte din categoria aplicaților integrate de business management.
| www.serrasoftware.ro


URBAN INVEST SRL este o companie cu peste 12 ani de activitate, cu aproape 2000 de apartamente in zece proiecte rezidențiale, deschisa catre noile tehnologii si inteligenta aplicată în constructii.
| www.urban-invest.ro


NEOGLASS BRASOV este o societate care iti schimba parbrizul sau orice alt geam auto, indiferent de tipul si modelul de autovehicul condus. Sunt profesionisti in domeniu, avand experienta de peste 20 de ani, folosesc materiale de calitate si respecta fiecare pas necesar unui montaj de calitate.
| www.neoglass.ro


INCDCSZ Brasov Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Cartof şi Sfeclă de Zahăr Braşov
Institut National cu atributii în rezolvarea tematicilor de cercetare la cartof, sfecla de zahar, plante medicinale, cereale
Colaborează cu Ministerul Cercetării și Inovării, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Şişeşti” în stabilirea strategiilor de dezvoltare din domeniul specific de activitate
Colaboreaza cu institute, statiuni si universitati de profil din România
Colaboreaza cu institute, statiuni si universitati de profil din strainatate
Colaboreaza cu Federatia Nationala a Cultivatorilor de Cartof din România
Transfer de cunoștințe la fermieri, asociatii profesionale
| potato.ro


RATBV S.A. este unicul operator de pe raza Municipiului Brașov care efectuează serviciul public de transport local de călători.
RATBV S.A. deține 231 de mijloace de transport în comun care operează pe 54 de trasee cu un program bine sincronizat .
Alcătuirea rețelei de transport public s-a realizat pornind de la ideea ca orice călător să poată ajunge, mergand pe jos, de la locuinţă la cea mai apropiată staţie în cel mult 5-10 minute, ceea ce ar corespunde pentru un ritm mediu, unei distanţe de 350 m.
| www.ratbv.ro